fbpx
Спорт Футбол

Україну і Хорватію в матчі відбору на ЧС-2018 розсудить іспанська бригада арбітрів

40-річний іспанський арбітр Антоніо Матеу Лаос буде судити матч відбору на Чемпіонат світу 2018 року між збірними України і Хорватії, який відбудеться 24 березня в Загребі.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФФУ і Joma представили нову форму збірної України з футболу

Як повідомляє офіційний сайт ФФУ, його асистентами будуть Пау Себріан Девіс та Хав’єр Агілар Родрігес. Резервним арбітром призначений Карлос Клос Гомес. Спостерігачем буде швейцарець Андреас Шлюхтер.

Матеу Лаос – арбітр ФІФА з 2011 року. Матч збірної України він буде судити вперше в своїй кар’єрі. У той же час він працював на матчах українських клубів – «Динамо» та «Шахтаря». У сезоні 2015/2016 років він працював на матчі 1/8 Ліги Європи між «Андерлехтом» і «Шахтарем» (український клуб переміг 1:0), а також на матчі 1/8 Ліги чемпіоном між «Манчестер Сіті» і Динамо» (англійці перемогли 3:1).

Нагадаємо, що в даний момент збірна України з футболу посідає друге місце в групі, відстаючи від хорватів на 2 очка. Таким чином, в разі перемоги підопічні Шевченка вийдуть в лідери.

В Австрію, де українці готуються до матчу, вирушили наступні футболісти:

Воротарі:  Андрій Пятов,  Микита Шевченко (обидва – «Шахтар» Донецьк), Денис Бойко («Малага» Іспанія).

Захисники: Артем Федецький («Дармштадт», Німеччина), Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Іван Ордець, Сергій Кривцов, Богдан Бутко (всі – «Шахтар»), Микола Морозюк («Динамо» Київ), Микола Матвієнко («Карпати» Львів).

Півзахисники:  Тарас Степаненко, Максим Малишев, Віктор Коваленко (всі – «Шахтар»),  Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков (всі – «Динамо»), Руслан Ротань («Дніпро»), Іван Петряк («Зоря» Луганськ), Олександр Зінченко (ПСВ, Нідерланди), Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Євген Шахов (ПАОК, Греція), Руслан Маліновський («Генк», Бельгія).

Нападники Артем Кравець («Гранада», Іспанія), Роман Зозуля («Бетіс», Іспанія), Євген Селезньов («Карабюкспор», Туреччина), Артем Бєсєдін («Динамо»).

Читайте також: