fbpx
Спорт Футбол

1/8 Ліги чемпіонів 2016/2017. «Лестер» проходить «Севілью», «Ювентус» знову сильніше «Порту»

Пройшли чергові матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів 2016/2017 років – «Лестер»-«Севілья» та «Ювентус»-«Порту». На даний момент відомі практично всі учасники наступної стадії турніру.

«Лестер» – «Севілья»

Як і передбачалося, англійці не здалися після поразки в першому матчі. Підопічні Шекспіра змогли забити два м’ячі своєму супернику, що дозволило їм вийти вперше в своїй історії в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. На 27-й хвилині після подачі зі штрафного забив Уес Морган. А на 54-й хвилині Олбрайтон збільшив перевагу свого клубу. На 81-й хвилині «Севілья» могла довести матч до овертайму, проте Н’Зонзі не реалізував пенальті. У цьому моменті блискуче зіграв Каспер Шмейхель. Таким чином, за сумою двох матчів 3:2 далі йде «Лестер».

«Ювентус» – «Порту»

«Порту» в цьому матчі не показав абсолютно нічого, тому путівка в наступний раунд і дісталася «Ювентусу». Підопічні Аллегрі в настільки нудному матчі здобули перемогу з рахунком 1:0. На 42-й хвилині з пенальті відзначився Пауло Дибала. 3:0 за сумою двох матчів, і «Ювентус» виходить в чвертьфінал.

Нагадаємо, що в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів 2016/2017 років вже пройшли «Барселона», «Боруссія» Д, «Баварія», «Реал», «Лестер» і «Ювентус».

Сьогодні пройдуть завершальні матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Монако»-«Манчестер Сіті» і «Атлетіко»-«Байєр».

Читайте також: