fbpx
Політика Ситуація на Південному Сході України

Всі вантажні перевезення до лінії розмежування перекриті, – Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов на своїй сторінці в Facebook повідомив, що всі вантажні перевезення до лінії розмежування в зоні АТО перекриті.

«Всім патріотам, які жадають допомогти в цій справі, пропоную підписувати контракт – поповнюйте ряди Збройних сил або НГУ», – також говориться в повідомленні.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що сьогодні було прийнято рішення про тимчасову заборону переміщення товарів через лінію розмежування в зоні АТО. Заборона буде діяти до тих пір, поки самопроголошені республіки не повернуть Україні захоплені підприємства.

Всі автомобільні та залізничні шляхи, що ведуть до лінії розмежування, будуть перекриті силами Національної поліції і Національної гвардії.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Дане рішення позитивно оцінили і в Штабі блокади Донбасу.

У той же час в фейковій ДНР незадоволені рішенням про транспортну блокаду. Представник самопроголошеної ДНР на переговорах в Мінську Денис Пушилін і зовсім назвав такий розвиток подій порушенням Мінських угод.

Читайте також: