fbpx
Спорт Футбол

1/8 Ліги чемпіонів 2016/2017. «Лестер»-«Севілья» та «Ювентус»-«Порту». Анонс та прогноз матчів

Сьогодні, 14 березня 2017 року, пройдуть матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів 2016/2017 років «Лестер»-«Севілья» та «Ювентус»-«Порту». Нагадаємо, що путівки в наступний раунд Ліги чемпіонів вже здобули «Барселона», «Баварія», «Реал» і «Боруссія» з Дортмунду.

У перших матчах «Севілья» здобула перемогу з рахунком 2:1 над «Лестером», а «Ювентус» переміг «Порту» з рахунком 2:0.

«Лестер» – «Севілья»

Перевага англійців в тому, що вони мають в активі гол на виїзді, тому їх влаштує навіть перемога з рахунком 1:0. До того ж, після звільнення Раньєрі «Лестер» почав показувати зовсім інший футбол, тому не виключено, що для «Севільї» виїзд до Англії не буде легкою прогулянкою. Іспанцям необхідно зіграти максимум зосереджено, так як будь-яка помилка призведе до негативних наслідків.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Прогноз на матч «Лестер» – «Севілья» від UAonline – 2:1

«Ювентус» – «Порту»

Італійці здобули впевнену перемогу з комфортним для себе рахунком на виїзді, і навряд чи в домашніх стінах підопічні Аллегрі упустять можливість пройти в 1/4 Ліги чемпіонів. «Порту» ж буде дуже складно, адже на них буде тиснути не тільки необхідність забити два м’ячі, але і фактор чужих трибун. До того ж, кожен пропущений гол робить ситуацію для португальців катастрофічною.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Прогноз на матч «Ювентус» – «Порту» від  UAonline – 2:1

Нагадаємо, що завтра пройдуть завершальні матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів «Монако»-«Манчестер Сіті» і «Атлетіко»-«Байєр».

Читайте також: