fbpx
Музика Шоу-бізнес

Представник України на «Євробаченні-2017» O.Torvald виступить під 22-м номером

Гурт O.Torvald, який представлятиме Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2017», виступить під 22-м номером. Про це стало відомо після жеребкування під час зустрічі глав делегацій країн-учасниць «Євробачення», повідомляє UA:Перший.

Рок-гурт O.Torvald отримав можливість представляти Україну на пісенному конкурсі, випередивши таких виконавців, як TAYANNA, «Сальто назад», MELOVIN, ILLARIA та ROZHDEN. При цьому TAYANNA (6 балів судді і 4 бали глядачі) і O.Torvald (5 і 5) набрали по 10 балів, однак остаточну роль відігравали телеглядачі. Гурт Євгена Галича виступить з піснею «Time».

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Росії на конкурсі «Євробачення-2017» виступить Юлія Самойлова

«Євробачення-2017» пройде в травні: 9 і 11 травня – півфінали, 13 травня – фінал. Україна виступатиме одразу у фінальній частині, як переможець минулорічного конкурсу. Компанію їй складуть представники Великобританії, Німеччини, Франції, Іспанії та Італії, як країни засновники і головні спонсори.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Згідно з прогнозами букмекерів, перемогу на конкурсі «Євробачення-2017» здобуде представник Італії Франческо Габбані. Україні пророчать лише 27-е місце.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джигурда хоче представляти самопроголошену ДНР на «Євробаченні-2017» в Києві

 

Читайте також: