fbpx
Політика

Штаб блокади Донбасу вирішив припинити переговори з Гройсманом

  Штаб блокади торгівлі з окупантами на своїй сторінці в Facebook повідомив, що припиняє переговори з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

 «Штаб блокади закликає патріотів України прибути на допомогу гарнізонам редутів та планує негайно розширити географію блокади, перекривши останні траси, де ще існують струмки торгівлі на крові. Штаб заявляє, що не зверне блокаду ні при яких обставинах, до повного виконання наших вимог (звільнення полонених і заборона торгівлі з окупантами з боку держави)», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Нагадаємо, що вчора так звані лідери самопроголошених ДНР і ЛНР Захарченко та Плотницкий поставили Україні ультиматум з вимогою припинити блокаду Донбасу. Дану ідею підтримують і в Кремлі.

 У штабі заявили, що подібна єдність позицій керівництва країни-агресора і керівництва України свідчить не тільки про торговельні зв’язки між ними під час війни, а й про пряму зраду інтересів України.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 ЧИТАЙТЕ: Через торгову блокаду зупинився Донецький металургійний завод

Читайте також: