Названі ведучі конкурсу «Євробачення 2017»

  Україна стала першою країною, де ведучими конкурсу «Євробачення 2017» будуть працювати відразу троє хлопців – Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тимур Мірошниченко. Всі вони професіонали своєї справи і зможуть гідно показати себе на заході. Про це повідомив заступник керівника ПАТ «НСТУ» Павло Грицак, передає UA:Перший.

 «Ми не ставили за мету шукати таку комбінацію ведучих, але коли побачили їхні таланти, вирішили, що було б чудово, аби троє хлопців вели шоу. Олександр, Володимир та Тімур сповнені ентузіазму і ми вже почали працювати над підготовкою до проведення пісенного конкурсу», – прокоментував вибір ведучих шоу «Євробачення 2017» шоу-продюсер конкурсу Стюарт Барлоу.

 Олександр Скічко та Володимир Остапчук мають багаторічний досвід ведення шоу і прямих ефірів. Вони можуть похвалитися багатьма талантами, відмінним почуттям гумору і вільним володінням англійською мовою. Крім того, Олександр – пародист і професійний співак, а Володимир професійно займався танцями і грає на акордеоні.

 «Я дуже радий і схвильований. Вести "Євробачення" в Україні – це велика честь і серйозний виклик, і я з нетерпінням чекаю початку роботи», – прокоментував свою участь в шоу Олександр Скічко.

Related Post

 Тимур Мірошниченко – експерт «Євробачення», ведучий UA:Перший. Він був коментатором міжнародного пісенного конкурсу з 2011 року і вів «Дитяче Євробачення» в Києві в 2009 і 2013 роках. У цьому році він буде вести грін-рум, де виконавці будуть стежити за виступами конкурсантів і чекати результатів конкурсу.

 «"Євробачення" для мене – це набагато більше, ніж просто шоу. Це значна частина мого життя! Це моя міжнародна сім’я», – сказав Тимур Мірошниченко.

 У свою чергу, Олександр Скічко та Володимир Остапчук будуть вести всі шоу пісенного конкурсу: репетиції, півфінали і фінал.

 Відзначимо, раніше ведучий нацвідбору від України на «Євробачення 2017» Сергій Притула повідомив, що не зможе вести офіційну церемонію конкурсу, оскільки не впевнений в своїх силах. І хоча Сергій Притула неодноразово був ведучим прямих ефірів, в цей раз він залишився незадоволений тим, як виглядав на сцені.

Leave a Comment