fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за 13 червня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 13 червня 2016 року.

Зірка серіалу «Альф» впав у кому

Як повідомляється, 76-річний угорський актор Міхай Месарош, який виконав роль забавного прибульця в серіалі «Альф», впав у кому.

Євро-2016: Швеція та Ірландія зіграли внічию, а Іспанія вириває перемогу у Чехії

Окружний адміністративний суд Києва дозволив Шустеру працювати в Україні

Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення скасувати постанову Київського міського центру зайнятості про анулювання дозволу на працевлаштування в Україні ведучому ток-шоу "Шустер LIVE" Савіку Шустеру.

Дональд Трамп знову виступає за заборону мусульманам на в’їзд в США

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Кандидат в президенти США Дональд Трамп, коментуючи стрілянину в Орландо, в черговий раз закликав заборонити мусульманам в’їзд на територію США.

Ангела Меркель готова поступитися Туреччині заради врегулювання міграційної кризи

Як повідомляють західні ЗМІ, посилаючись на джерела в дипломатичних колах, канцлер Німеччини Ангела Меркель готова піти на поступки Туреччини в питанні надання безвізового режиму заради допомоги у врегулюванні міграційної кризи.

Франція ввела заборону на алкоголь на час Євро-2016

Як стало відомо, уряд Франції ввів заборону на продаж і вживання алкоголю на стадіонах, де будуть проходити матчі Євро-2016. Повідомляється, що ініціатором відповідних змін виступив міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казньов.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

У Росії померли відразу два актори – Дмитро Мирон та Олексій Дайнеко

У Росії померли відразу два актори – Дмитро Мирон та Олексій Дайнеко. Обох не стало вранці, 13 червня.

Китайці побудують сміттєпереробний завод в Закарпатті, – Москаль

Одна з китайських компаній зголосилася побудувати на території Закарпатської області сміттєпереробний завод. Про добрі наміри китайців розповів голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Компанія Microsoft викупила права на соціальну мережу LinkedIn  

Компанія Microsoft провела успішну операцію з купівлі соціальної мережі LinkedIn. За неї було заплачено 26,2 мільярда доларів.

Читайте також: