fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за тиждень (6 – 12 червня 2016 року)

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за тиждень (6 – 12 червня 2016 року).

Марш рівності в Києві пройшов абсолютно мирно, – організатори

Марш рівності пройшов абсолютно мирно. Однак, після його закінчення стався неприємний випадок – один з учасників постраждав.

Україна стартувала на Євро-2016 з поразки

В Ліллі збірна України зіграла свій перший матч на чемпіонаті Європи-2016. Суперниками українців були німці – діючі чемпіони світу.

У США убита відома співачка Крістіна Гріммі

У США після концерту була вбита американська співачка Крістіна Гріммі. Інцидент стався в п’ятницю ввечері.

У Франції стартував Євро-2016

Франція в першому матчі Євро-2016 зустрічалася зі збірною Румунії. Матч видався непростим для господарів турніру, проте вони змогли вирвати перемогу. Героєм поєдинку став Дімітрі Пайє, на рахунку якого гольова передача і гол.

Петро Порошенко скасував оподаткування пенсій

Президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування пенсій», який був прийнятий парламентом 2 червня.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

В Україні слід очікувати зростання тарифів на холодну воду, – НКРЕКП

Як повідомив сьогодні, 10 червня, заступник директора Департаменту з регулювання відносин у сфері централізованого водопостачання та водовідведення Національної комісії з регулювання сфери енергетики і комунальних послуг Дмитро Соломка, в зв’язку з ростом тарифів на електроенергію, також очікується і зростання тарифів на холодну воду – десь на 15% .

Аеропорт «Бориспіль» можуть перейменувати в аеропорт імені Казимира Малевича

Київська міська адміністрація ініціювала присвоєння міжнародному аеропорту "Бориспіль" імені художника Казимира Малевича, а аеропорту "Жуляни" – Ігоря Сікорського.

У Львові відбулися сутички між активістами і правоохоронцями

У Львові відбулися масові зіткнення біля будівлі міської ради. Як повідомляють в прес-службі Західного територіального управління Нацгвардії України, легкі тілесні ушкодження отримали кілька бійців Нацгвардії.

Тариф на теплоенергію з 1 липня складе 1043 грн/гкал, – НКРЕКП

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг встановила середньозважений тариф на теплову енергію для потреб населення з 1 липня. За інформацією НКРЕКП, пропонований для встановлення з 1 липня 2016 р середньозважений тариф на теплову енергію для потреб населення складе 1043 грн/гкал.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Терористи з ДНР готові почати переговори з Надією Савченко

Терористи з самопроголошеної ДНР заявили про готовність почати діалог з депутатом Верховної Ради Надією Савченко, яка заявила про те, що готова особисто проводити переговори з окупантами.

Геннадій Москаль розкрив махінації Віктора Ющенка

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль опублікував документи, які свідчать про корупцію екс-президента України Віктора Ющенка.

Став відомий календар УПЛ на сезон 2016/2017

7 червня в Будинку футболу в Києві відбулося жеребкування календаря ігор на наступний чемпіонат України. Нагадаємо, що наступна першість буде проводитися за новим форматом. На цей раз в ній візьмуть участь 12 клубів, і вона пройде в два етапи.

Читайте також: