fbpx
Шоу-бізнес

Майлі Сайрус виходить заміж за Ліама Хемсворта, – ЗМІ

Американська актриса і співачка Майлі Сайрус виходить заміж за свого коханого, актора Ліама Хемсворт. І весілля, як стверджують зарубіжні ЗМІ, відбудеться вже цього літа. Подія відбудеться на батьківщині актора в Австралії. Закохані навіть пригледіли місце для такої важливої події у своєму житті – один з найкрасивіших пляжів країни.

Крім організації торжества, Майлі Сайрус займається ще однією важливою справою – вибором вінчального вбрання. Як стало відомо, їх у знаменитості буде мінімум п’ять. Пошиє сукні французький дизайнер Симон Жакмю.

«Симон створить для Майлі цілу серію весільних суконь. За її задумом, протягом дня вона повинна змінити п’ять нарядів. Рожевий колір безумовно буде одним з основних на церемонії», – розповів журналістам інсайдер.

Відзначимо, Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт познайомилися на зйомках фільму «Остання пісня» в 2009 році. Через три роки відносин закохані оголосили про заручини. Але восени 2013 року пара скасувала заручини і розірвала відносини. У січні 2016 року Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт знову почали зустрічатися.

Читайте також: