fbpx
Футбол

Матчем Франція-Румунія стартує Євро-2016

Сьогодні, 10 червня, матчем Франція-Румунія стартує 15-й за рахунком чемпіонат Європи з футболу. Нагадаємо, що на цьому турнірі також зіграє збірна України.

Читайте: Матч-відкриття Євро-2016 обслужить Віктор Кашшаї

Відзначимо, що перша зустріч Євро-2016 відбудеться на стадіоні "Стад де Франс" в містечку Сен-Дені під Парижем. Розпочнеться вона о 22:00 за київським часом. Пряма трансляція матчу Франція-Румунія запланована на телеканалі "Україна". За півгодини до початку зустрічі на стадіоні пройде офіційна церемонія відкриття Євро-2016.

Євро-2016 стане першим чемпіонатом Європи, який прийме відразу 24 команди. Всі національні збірні були розділені на 6 квартетів:

Група А – Албанія, Франція, Румунія, Швейцарія;

Група В – Англія, Росія, Словаччина, Уельс;

Група С – Німеччина, Північна Ірландія, Польща, Україна;

Група D – Хорватія, Чехія, Іспанія, Туреччина;

Група Е – Бельгія, Італія, Ірландія, Швеція;

Група F – Австрія, Угорщина, Ісландія, Португалія.

Свій перший матч збірна України зіграє 12 червня в Ліллі проти діючих чемпіонів світу – збірної Німеччини. Через чотири дні в Ліоні наша команда зустрінеться з Північною Ірландією, а 21 червня в Марселі підопічні Михайла Фоменка зіграють зі збірною Польщі.

Читайте: Матч Німеччина-Україна на Євро-2016 обслуговуватиме арбітр Мартін Аткінсон

Матчі 1/8 фіналу заплановані на 25-27 червня, 1/4 фіналу – 30 червня, 1-3 липня, 1/2 фіналу – 6-7 липня. Фінал Євро-2016 відбудеться 10 липня.

Читайте також: