fbpx
Політика

Арсен Аваков розповів, коли завершиться реформа МВС

Як повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, реформа МВС буде вважатися завершеною лише після того, як сьогоднішні молоді хлопці «з маленькими зірочками на погонах» навчаться, наберуться досвіду і займуть керівні пости.  

«Коли вся поліція на всіх рівнях буде Служити і Захищати. Коли кожен громадянин буде довіряти поліцейському, а кожен поліцейський заслужить цю довіру», – підкреслив він.  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За його словами, реформа сама по собі це непростий шлях в кілька років. Проте, глава відомства переконаний, що крок за кроком цей шлях вдасться подолати.  

«Скільки б ми не планували структурних реформ – вони не стануть ефективними без опори на мотивованих чесних людей з гідною зарплатою. Ми вибираємо саме таких людей і розраховуємо на розуміння і підтримку влади і суспільства, коли просимо і наполягаємо на достатньому матеріальному забезпеченні поліції», – констатував Арсен Аваков.   

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Читайте: В Україні з’явиться єдина електронна база затриманих, – Хатія Деканоїдзе

Читайте також: