fbpx
Політика

Робота Київради припинена на невизначений термін

Засідання Київради не проводитимуться до тих пір, поки не буде розв’язано управлінську кризу. Відповідну заяву зробив депутат Київради від «Батьківщини» Володимир Бондаренко.  

За словами політика, таке рішення було прийнято на Погоджувальній раді лідерами фракцій «Батьківщина», ВО «Свобода», «Самопоміч» та «Єдність» у Київраді.  

«Депутати чотирьох демократичних фракцій Київради не будуть відновлювати роботу Київради як мінімум до тих пір, поки до Києва не повернеться той, хто почав цю управлінську кризу – мер столиці, і до тих пір, поки він особисто не буде присутній на засіданні Київради, незважаючи на його плани поїхати на футбол і бокс в Європу», – сказав Бондаренко.  

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

При цьому він зазначив, що оскільки дата повернення Віталія Кличка в місто залишається невідомою, то і неясно, коли відновиться робота Київради.  

«Поки не будуть проводитися засідання в Київраді, депутати фракції «Батьківщина» в Київраді працюватимуть з виборцями в округах», – констатував політик.   

Читайте: «Батьківщина» проводить під КМДА акцію протесту на захист виборів до райрад

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: