fbpx
Політика

Надія Савченко направила лист подяки Юрію Луценку

Народний депутат України Надія Савченко написала лист Генеральному прокурору України Юрію Луценку, в якому подякувала йому "за оперативне реагування на питання, які були викладені в її депутатських зверненнях до ГПУ".

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Читайте: Савченко закликала депутатів «віддати зайве»

У зверненні Савченко також подякувала Головному військовому прокурору України А.Матіосу і прокурору Харківського гарнізону А.Бугайцю "за безпрецедентні результати роботи, зокрема по реальному захисту інтересів держави в суді і виконання судових рішень на користь держави".

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Особливу увагу Савченко звернула на те, що навесні 2016 року за позовом прокуратури Харківського гарнізону Міністерство оборони України отримало земельну ділянку загальною площею близько 5000 га, яка була вилучене у приватної організації. Крім того, в цьому році було задоволено позов військового прокурора Харківського гарнізону в інтересах Міністерства оборони України, яким приватна структура зобов’язана повернути державі земельну ділянку площею близько 2 га в центрі Харкова.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Савченко також попросила ГПУ взяти на контроль процес передачі зазначених ділянок Міністерству оборони України, а також цільове використання землі після її передачі.

Читайте також: