fbpx
Футбол

Фонсека дав першу прес-конференцію на посаді наставника “Шахтаря”

1 червня пройшла перша прес-конференція нового наставника донецького "Шахтаря" Паулу Фонсеки.

Під час спілкування з журналістами португальський фахівець розповів про те, яким він бачить свій тренерський штаб, а також розповів про роботу, майбутнє клубу на трансферному ринку.

"Зі мною приїдуть тренери, з якими я вже працював. Я дуже добре їх знаю. Моїм головним асистентом буде Нуну Кампуш, в тренерський штаб увійдуть Педру Морейра, Тіагу і Антоніо, який буде працювати з воротарями. Також мені допомагатимуть Мігель Кардосо і Ігор Дуляй. Що ж стосується трансферної політики, в принципі, я дуже задоволений сьогоднішнім складом команди ", – заявив він.

За словами фахівця, в найближчі кілька місяців він збирається проаналізувати кожного гравця, щоб ознайомитися із загальною картиною в команді.

"Я поговорю особисто з кожним футболістом, подивлюся, на що він здатний, яка він людина. Можливо, в майбутньому ми будемо робити якісь зміни. Але на даний момент я повністю задоволений тими футболістами, які є в команді. Це якісні гравці, і я думаю, що поки нічого радикально міняти не потрібно", – зазначив португалець.

Фонсека також розповів про те, яким він уявляє собі перший матч на чолі "Шахтаря". Нагадаємо, що в першій грі сезону "гірники" зіграють з "Динамо" в матчі за Суперкубок.

"Насправді я повністю готовий до першого матчу і мене це ні в якому разі не лякає. Знаю, що найбільше протистояння в Україні – між "Шахтарем" і "Динамо". Вважаю, що з нашим складом ми можемо домогтися гарних результатів. Сергій Палкін вже говорив, що останні два роки "Динамо" перемагало в чемпіонаті. Сподіваюся, зараз ми зможемо все змінити, посісти перше місце, а киян посунути на друге. Це є однією з наших головних цілей", – резюмував він.

Читайте також: