fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за 30 травня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 30 травня 2016 року.

"Укрпошта" протестує можливість доставки посилок дронами

"Укрпошта" оголосила про плани протестувати дрони, які будуть доставляти посилки до адресата.

Російський мільярдер Костянтин Григоришин отримав українське громадянство

Російський олігарх Костянтин Григоришин, більшість активів якого розташовані на території України, отримав українське громадянство.

Ердоган: "Росія поставляє озброєння бойовикам "Робочої партії Курдистану"

Турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган звинуватив Російську Федерацію в поставках озброєння бойовикам "Робочої партії Курдистану" (РПК), яка в Туреччині вважається "сепаратистською терористичною організацією".

Різатдінова виборола чотири медалі на Кубку світу в Еспоо

Гімнастка Ганна Різатдінова принесла Україні дві золотих нагороди на етапі Кубка світу в Фінляндії. Як повідомляє Національний олімпійський комітет, всього на етапі Кубка світу в Еспоо Ганна виборола чотири нагороди. Гімнастка була кращою у вправах зі стрічкою (18.450) і обручем (18.550), а у вправах з булавами (18.500) вона стала другою. Бронзу Різатдінова здобула за третє місце у вправах з м’ячем (18.000).

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

В Україні побудують нове військове містечко

В Україні з’явиться нове військове містечко. Побудувати його планують на полігоні Широкий лан у Миколаївській області. Розпочнеться будівництво вже в червні поточного року, повідомив міністр оборони України Степан Полторак.

У ВР хочуть скоротити кількість вихідних на травневі свята

У Верховній Раді України був зареєстрований законопроект №4722, автори якого пропонують відмовитися від травневих свят і зробити 1, 2 і 9 травня робочими.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Названо переможця шоу «Голос країни 6»

На шоу «Голос країни 6» відбувся грандіозний фінал, в якому виступили четверо вокалістів: Інна Іщенко, Віталіна Мусієнко, Владислав Каращук і Павло Палійчук. За результатами перших виступів фінал покинув Владислав Каращук. Пізніше до нього приєднався Павло Палійчук. А дві дівчини зійшлися в бою за перемогу в шоу «Голос країни 6» .На результатами глядацького голосування, найбільше українцям сподобалося виступу підопічної Святослава Вакарчука Віталіни Мусієнко. 

Читайте також: