fbpx
Кінотеатри

Disney має проблеми з франшизою «Зоряні війни»

Незважаючи на приголомшливий успіх фільму «Зоряні війни: Пробудження сили», в цілому розширення популярної франшизи зазнає серйозних труднощів. Так, за даними інсайдерів, зараз спостерігаються серйозні проблеми у фільму «Ізгой-один», вихід якого заплановано на кінець цього року.  

Повідомляється, що керівництво студії залишилося незадоволеним тестовим показом фільму, і з цієї причини вирішило відправити стрічку на повторні зйомки, які займуть чотири тижні і обійдуться студії Disney в копієчку.  

Як відомо, у даного фільму проблеми виникають не вперше. Так, наприклад, в травні минулого року режисерське крісло покинув Джошуа Транк. Втім, з огляду на провал його кінокоміксу «Фантастична четвірка», це, напевно, пішло лише на користь студії.  

Після Транка режисерське крісло дісталася Гарету Едвардсу, який зняв до цього ремейк «Годзілли». Однак, за чутками, такий великий проект як «Зоряні війни» виявився не під силу постановнику і настільки вибив його з сил, що той навіть був змушений відмовитися від сиквела «Годзілли».  

Тим часом, сам Гарет Едвардс поки ніяк не коментує чутки про дозйомки, а в Disney ж стверджують, що вони були заплановані ще давно.

Трейлер до фільму «Ізгой-один. Зоряні війни: Історії» (відео):

Читайте також: