fbpx
Політика

У ВР хочуть скоротити кількість вихідних на травневі свята

У Верховній Раді України було зареєстровано законопроект №4722, автори якого пропонують відмовитися від травневих свят і зробити 1, 2 і 9 травня робочими. Ініціаторами відповідних змін виступили депутати з таких фракцій, як «Блок Петра Порошенка», «Самопоміч» та «Народний фронт». Також в цій команді опинився один позафракційний депутат.  

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Як вважають політики, вихідним днем досить залишити 8 травня, коли в Україні відзначається День пам’яті і примирення. За їхніми словами, в травні занадто багато вихідних днів, що неприпустимо в тій ситуації, в якій сьогодні знаходиться Україна.  

Тим часом нагадаємо, що в травні цього року в Україні було 12 вихідних днів. Щорічно цей місяць є рекордсменом за кількістю вихідних днів для громадян країни.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: