fbpx
Суспільство

У День Києва на будівлі КМДА покажуть 3D-шоу

Як повідомляє прес-служба КМДА, під час святкування Дня Києва гості і жителі столиці зможуть відвідати ряд культурно-мистецьких заходів. При цьому наголошується, що крім основної програми і традиційних розваг на Софійській, Поштовій, Контрактовій площах і Співочому полі, можна буде насолодитися феєричним 3D-шоу, яке буде проходити о 21:25 і о 21:55 28 та 29 травня на будівлі Київської міської державної адміністрації.  

Читайте також:  Ось що буде якщо ми програємо війну росії (ВІДЕО)

«Тривимірне шоу «Інновації, народжені в Україні» розповідає про легендарні винаходи геніальних українців ХХ століття. Саме українці винайшли перший вертоліт, штучний супутник Землі, найбільший літак «Мрія», реалізували космічні польоти, завдяки винаходу рідинного ракетного двигуна, навчилися рятувати людські серця, завдяки протезуванню клапана серця», – йдеться в повідомленні.   

Читайте також:  Волонтери Дрогобича передали 50 автомобілів Силам оборони України (ВІДЕО)

Крім того, на додаток до 3D-шоу організатор заходу – оператор мобільного зв’язку – запропонує киянам і гостям столиці дізнатися трохи більше про інновації українців за допомогою спеціальних велогенераторів, які протягом двох святкових днів будуть встановлені на площі перед будівлею КМДА.

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: