fbpx
Шоу-бізнес

Померла Ненсі Доу – мати Дженніфер Еністон

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон повідомила представникам ЗМІ про смерть своєї матері Ненсі Доу. Актриса стверджує, що останні дні її мати провела в оточенні рідних і близьких людей. Також вона попросила пресу поважати особистий простір і не дошкуляти її всілякими розпитуваннями.

«Я і мій брат Джон з сумом змушені повідомити, що наша мати, Ненсі Доу, померла. Їй було 79 років, і її останні дні мирно пройшли в оточенні рідних і близьких, вона боролося з тривалою хворобою. Ми просимо поважати право нашої сім’ї на особисте життя, зараз ми сумуємо про втрату», – заявила Дженніфер Еністон.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Варто відзначити, що останні 10 років між актрисою і її матір’ю були напружені стосунки. Дженніфер Еністон навідріз відмовилася спілкуватися зі своєю матір’ю після того, як та видала книгу мемуарів «Мати, дочка, подруги: спогади», детально описавши в ній всі недоліки дочки.

«Я не можу її пробачити. Вона тільки критикувала мене все життя. Вона була моделлю, знаменита і красива, а я такою не була. Я ніколи не відповідала її ідеалам», – одного разу розговорилася Дженніфер Еністон.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також закордонні ЗМІ стверджують, що навіть в останні дні актриса відмовилася побачитися з Ненсі Доу, хоча та просила про зустріч.

Читайте також: