fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за 25 травня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 25 травня 2016 року.  

Савченко стала першою жінкою, що отримала «Золоту зірку»

Звільнена з російського ув’язнення льотчиця Надія Савченко стала першою жінкою-воїном, що отримала орден «Золота зірка» Героя України.

Житель Донецької області напав з ножем на дружину Турчинова

На дружину секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова скоєно збройний напад. За словами Авакова, нападник – житель Донецької області, «приїхав цілеспрямовано з окупованої території для нападу на сім’ю Турчинова».

Гройсман обговорив з урядом питання проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017»

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман провів нараду, на якій обговорювалися питання проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» в Україні.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Повернення Савченко: Завдяки вам я вижила

Засуджена в Росії українська льотчиця Надія Савченко в середу повернулася в Україну. Як стало відомо раніше, її обміняли на російських спецназівців Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва.

Михаїл Саакашвілі повертається в Грузію

Губернатор Одеської області Михаїл Саакашвілі планує повернутися на батьківщину до Грузії. Про це політик заявив в інтерв’ю одному з місцевих телеканалів.

«Роскосмос» не буде продовжувати контракти з НАСА та ЄКА з доставки астронавтів на МКС

Російська державна корпорація з космічної діяльності «Роскосмос» не має наміру продовжувати контракти з американським НАСА, а також Європейським космічним агентством, які передбачають доставку астронавтів на Міжнародну космічну станцію.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Хайбатулла Ахунзада став новим лідером руху «Талібан»

Ісламістський рух «Талібан», визнаний Радою Безпеки ООН терористичною організацією, оголосив ім’я свого нового лідера, після того як колишній лідер руху – Мулла Ахтар Мансур – загинув в результаті удару американського безпілотника.

Влада Києва має намір повернути до роботи КП «Київтеплоенерго», – Віталій Кличко  

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що столична влада планує розпочати процес демонополізації ринку теплоенергетики в місті. Зокрема, для цього буде реанімовано роботу комунального підприємства «Київтеплоенерго».

Читайте також: