Головні новини світу та України за 24 травня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 24 травня 2016 року.

На сайті "Миротворець" з’явився новий список журналістів, які співпрацюють із самопроголошеною ДНР

На сайті "Миротворець" було опубліковано новий список журналістів, які отримали акредитацію в самопроголошеній ДНР.

В опублікованому на сайті списку значаться відомості про 293 співробітників іноземних ЗМІ з 59 країн. Так, в список потрапили громадяни Австрії, Азербайджану, Японії, Бразилії та Іраку. Кілька співробітників є представниками міжарабських ЗМІ, а ще четверо – представники України.

"Ми довго не могли зважитися і все-таки зважилися на це. Публікуємо черговий список акредитованих іноземних журналістів, які співпрацюють з країною-агресором, яка фінансує міжнародний тероризм і окупувала частину територій України", – зазначено на сайті.

В Україні не планується підвищення пенсійного віку 

В Україні найближчим часом не буде обговорюватися питання про підвищення пенсійного віку.

Як заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, Україна наповнить Пенсійний фонд іншими способами.

"Питання про підвищення пенсійного віку на сьогодні знято з порядку денного", – сказав він.

Мірча Луческу продовжить роботу в ФК «Зеніт»

Related Post

Офіційний сайт "Зеніту" підтвердив підписання контракту з румунським наставником Мірчею Луческу. Колишній головний тренер "Шахтаря" буде працювати з командою з Санкт-Петербурга як мінімум два роки, після чого угода може автоматично продовжитися ще на сезон.

Мірча Луческу з 2004-го по 2016-й рік тренував донецький «Шахтар», з яким 8 разів виграв чемпіонат України, 6 раз виграв Кубок України, 7 раз Суперкубок і 1 раз Кубок УЄФА.

Ситуація в зоні АТО стала спокійніше, – прес-центр

Ситуація в зоні АТО відносно стабілізувалася, про що повідомляє прес-центр АТО.

У вечірньому зведенні українських силовиків відзначається, що бойовики з початку сьогоднішнього дня 13 раз порушили взяті на себе зобов’язання щодо незастосування зброї.

"Епіцентром протистояння залишаються наші позиції в передмісті тимчасово окупованого Донецька. Зокрема, по бійцям сил АТО, які тримають оборону на південь від Авдіївки, бандити кілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів. В районі Мар’їнки українських воїнів обстрілював ворожий снайпер", – повідомили силовики.

Найбільший літак в світі Ан-225 "Мрія" повернувся в Україну (ВІДЕО)  

Найбільший літак у світі Ан-225 "Мрія" повернувся з Австралії в Україну.

Як повідомлялося раніше, тривалий рейс українського "гіганта" на інший континент стартував 10 травня. Вже на наступний день лайнер "Мрія" відбув у Чехію, де на борт літака завантажили електрогенератор вагою в 130 тонн. Саме його український літак "Мрія" і доставив до Австралії. 

Leave a Comment