fbpx
Шоу-бізнес

Дзідзьо виконав заповітні мрії учасників «Україна має талант. діти»

Виконавець Дзідзьо вперше спробував себе в ролі судді популярного шоу «Україна має талант. Діти». Як показала практика, саме він виявився самим добрим і безвідмовним членом журі, переплюнувши навіть Славу Фролову. Дзідзьо не тільки захищав конкурсантів і відстоював їхні інтереси на проекті, але у фінальному випуску навіть перевтілився в чарівника і виконав їхні заповітні мрії. І хоча дівчаток в залі не було, це не завадило співаку зробити подарунки.

Так, юна вокалістка Катя Федорченко давно мріяла завести вірного друга. І Дзідзьо подарував їй карликову таксу на ім’я Марсік. «Катя, скоро він поїде в Івано-Франківськ. Люби його і викладай в Instagram фотки, щоб ми бачили, як він підростає», – звернувся співак до Каті через телевізор.

Маленька дресирувальниця собак Маша Першина ніяк не може допроситися у батьків мобільного телефону. Її заповітну мрію виконав Дзідзьо.

А ще одній учасниці Поліні Вірченко виконавець презентував гондолу з веслом з Італії.

Що стосується переможця шоу «Україна має талант. Діти», то ним стала наймолодша учасниця – дворічна Аринка Шугалевич. Вона шокувала всю країну своїми колосальними географічними знаннями. У прямому ефірі вона впізнавала країну по її прапору або фотографії пам’ятки і з легкістю показувала її на величезній карті.

Переможниця шоу «Україна має талант. Діти »Аринка Шугалевич (відео):

Читайте також: