fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за 19 травня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 19 травня 2016 року.  

Літак А320 авіакомпанії EgyptAir пропав з радарів в повітряному просторі Єгипту  

Авіакомпанія EgyptAir повідомляє, що пасажирський літак Airbus A320 (рейс MS804 – слідував з Парижа в Каїр) пропав з радарів. Авіалайнер вилетів з Парижа о 23:09 за центральноєвропейським літнім часом, на його борту знаходилося 59 пасажирів, а також екіпаж у складі 10 чоловік. Зв’язок з літаком був втрачений в 02:45 за каїрським часом

Ярмоленко публічно вибачився перед Степаненко

Конфлікт між ключовими футболістами збірної України Андрієм Ярмоленко і Тарасом Степаненко вичерпаний. Гравці помирилися під час прес-конференції, присвяченій оголошенню розширеного складу збірної України на Євро-2016.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Фоменко оголосив попередню заявку на Євро-2016

Тренерський штаб збірної України визначився з футболістами, які поїдуть на підготовчий збір перед Євро-2016.

Чорногорія стала одним з членів НАТО

19 травня в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі відбулася історичної подія: тут був підписаний протокол про приєднання Чорногорії до Альянсу.

Ілля Ківа буде працювати в МВС

Ілля Ківа офіційно позбавлений посади начальника департаменту протидії наркозлочинності. За словами Ківи, його не звільнили, а перевели на одну з посад в МВС.

В’ятрович: "Нова назва Дніпропетровська – Дніпро"

Глава Інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович прокоментував перейменування Дніпропетровська і розповів про те, як російською мовою пишеться нова назва міста.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

"Важливе уточнення – нова назва Дніпропетровська російською мовою пишеться так: Дніпро", – написав він у своєму мікроблозі Twitter.

Сайт «Миротворець» відновить свою роботу

Представники сайту «Миротворець» вирішили відновити свою роботу. Про це йдеться в заяві на самому сайті.

Новий альбом «Океану Ельзи» «Без меж» з’явився в мережі

Днями група «Океан Ельзи» на закритому концерті презентувала новий альбом «Без меж», пообіцявши, що незабаром його зможуть почути всі шанувальники. Ось уже дев’ятий за рахунком студійний альбом «Без меж» з’явився у відкритому доступі. 

Читайте також: