fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Бійці “Азова” пікетують ВР

Бійці полку «Азов» пікетують Верховну Раду України. Їхній марш проходить під гаслом «Вимоги нації – немає капітуляції». За словами нардепа і першого комбата «Азова» Андрія Білецького, на мітинг прийшли близько 10 тисяч бійців. Їхня  основна вимога – не проводити вибори на Донбасі «за російським сценарієм», оскільки після цього немає ніякої гарантії, що окуповані території повернутися до складу України.

Читайте: ОБСЄ розглядає можливість відправки поліцейської місії на Донбас, – Ламберто Заньєр

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Цього не буде ніколи, якщо ми проведемо ці вибори, і ми самі під цим розпишемось, за великим рахунком, це і є найбільша небезпека. Влада зараз активно розмазує це питання, розповідаючи про те, що виборів не буде, але вони будуть, тому що вони хочуть їх провести, тому що вони обіцяли це і Заходу, і Росії під час Мінська», – заявив Андрій Білецький, виступаючи перед присутніми під стінами парламенту учасниками мітингу.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

У той же час нардеп запевняє, що марш «Азова» – мирний, і бійці не мають наміру входити в будівлю парламенту. Однак на вулиці вони не тільки скандують гасла, махають українськими прапорами, а й кидають димові шашки. Територію навколо Верховної Ради охороняють поліцейські і представники Національної гвардії.

Читайте також: