Apple відкриє сучасний Apple Store в Сан-Франциско

Apple представила один з найбільших і сучасних Apple Store. Новий магазин розташований в Юніон-сквер в Сан-Франциско.

У новому Apple Store реалізовано безліч нових можливостей і послуг. Новий магазин відкриють 12-метрові розсувні скляні двері, а перші покупці зможуть прийти сюди 21 травня, о 10 годині ранку.

«П’ятнадцять років тому в цей самий день компанія Apple відкрила два своїх перших магазини, і ми з нетерпінням чекаємо можливості відзначити цю дату відкриттям магазину Apple на Юніон-сквер в Сан-Франциско», – сказала старший віце-президент Apple Анджела Арендтс.

Відзначимо, що будівля пов’язує найвідомішу площу Сан-Франциско з оновленим торговим центром з північного боку, формуючи при цьому вельми цікаве місце для зустрічей і спілкування.

Related Post

На території торгового центру є лавки, відкритий Wi-Fi, 15-метрова "зелена стіна", а також тут постійно проходять виступи музикантів.

Читайте: iPhone 7 будуть випускати в трьох модифікаціях, – ЗМІ

«Ми відповідаємо перед містами, в яких працюємо, і ми розуміємо, яку значну роль грає архітектура в житті спільноти. Тут все починається з фасаду магазину – він став абсолютно прозорим. Інтер’єр і зовнішня сторона будівлі зливаються воєдино. Ми зруйнували перепони і зробили магазин демократичнішим і доступним», – сказав Джонатан Айв, директор по дизайну корпорації Apple.

Leave a Comment