fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за 18 травня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 18 травня 2016 року.

Геннадій Труханов довів, що не має російського громадянства  

Мер Одеси Геннадій Труханов опублікував довідку, отриману з російського Генконсульства, про те, що у нього немає російського громадянства.

Фінал Ліги Європи 2015/2016. «Севілья» виграє турнір третій рік поспіль

Незважаючи на всі букмекерські прогнози, «Севілья» змогла стати тріумфатором Ліги Європи третій рік поспіль. Підопічні Унаї Емері перемогли з рахунком 1:3.

У Росії хочуть організувати своє "Євробачення"

У Росії заявили про намір провести власний фестиваль на зразок «Євробачення». Тільки назву змінили – «Добровіденіє». З такою ініціативою виступив депутат Держдуми Росії Олег Нілов.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За його словами, підтримки в країні давно вимагає народна творчість, тому і на фестивалі «Добровіденіє» пропонує популяризувати народну творчість.

Каннський кінофестиваль: Нагороду імені Кшиштофа Кесьльовського за кращий сценарій отримала українка Марися Нікітюк

Український режисер Марися Нікітюк отримала нагороду імені Кшиштофа Кесьльовського за кращий сценарій фільму "Коли падають дерева" в рамках Каннського кінофестивалю.

РФ не збирається видавати Януковича, – Сергій Горбатюк

Російська Федерація відмовила в екстрадиції колишнього президента України Віктора Януковича. Про це заявив начальник Управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Компанія Microsoft продала китайцям бренд Nokia  

Компанія Microsoft оголосила про продаж бізнесу кнопкових телефонів. Він був проданий дочірньому підприємству китайської Foxconn – компанії FIH Mobile і фінської HMD Global.

Нового президента УЄФА оберуть у вересні

Журналіст Mundo Deportivo Франсеск Агілар у себе в Twitter розповів, коли пройдуть вибори президента УЄФА.  

«Виконком УЄФА, засідання якого пройшло в Базелі, підтвердив, що вибори президента організації повинні пройти у вересні в Афінах», – написав він.

Читайте також: