Головні новини світу та України за 17 травня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 17 травня 2016 року.

Wizz Air повернеться на український ринок  

Лоу-кост Wizz Air розглядає можливість розширення своєї присутності на українському ринку. 17 травня про це заявив гендиректор авіакомпанії Йожеф Вараді.

Андрій Говоров став чемпіоном Європи з плавання

Український плавець Андрій Говоров взяв "золото" на чемпіонаті Європи з водних видів спорту, який в ці дні проходить в Лондоні. Українець виграв фінальний заплив на 50 метрів батерфляєм.

Європейський мовний союз залишив Україну переможцем "Євробачення 2016"

Європейський мовний союз розглянув петицію з вимогою переглянути підсумки конкурсу Євробачення і прийняв рішення залишити Україну переможцем 2016 року.

Related Post

Олександр Домогаров приховав від громадськості проблеми зі здоров’ям

У суботу, 14 травня, зірка російського кіно Олександр Домогаров був госпіталізований з підозрою на ішемічний інсульт. У відділенні реанімації 52-річному акторові відразу провели комплексне обстеження та призначили крапельниці, а через добу пацієнт був переведений в закрите відділення для подальшого спостереження. На щастя, попередній діагноз не підтвердився.

У Росії розглядають питання передачі Савченко Україні

У Росії почали працювати над видачею української льотчиці Надії Савченко Україні, але не над її обміном на російських спецназівців Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва. Таку заяву зробив глава Мін’юсту Росії Олександр Коновалов.

Конфлікт в Нагірному Карабаху: Вірменія і Азербайджан домовилися про мирне вирішення проблеми  

Конфлікт в Нагірному Карабаху є обопільною проблемою як Азербайджану, так і Вірменії. Військове рішення конфлікту може привести до великих втрат з обох сторін. У зв’язку з цим президент Вірменії Серж Саргсян і президент Азербайджану Ільхам Алієв прийняли рішення щодо мирного врегулювання проблеми.

Leave a Comment