fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова оголошено в міжнародний розшук

Українські правоохоронці оголосили підозрюваних у викраденні і вбивстві львів’янина Тараса Познякова в міжнародний розшук для збільшення кола пошуку. Про це в коментарі УНН повідомив речник Національної поліції в місті Києві Микола Жукович.  

Читайте: Підозрювані у викраденні Тараса Познякова є представниками «Правого сектора», – Геннадій Москаль

"Оголошувати людину в різні види розшуку є правом слідчого. Мається на увазі державний розшук особи на території України, а також міжнародний розшук. Слідчий визначився, що краще оголосити їх в міжнародний розшук. Для цього були відповідні підстави, тому, напевно, і звернулися в Інтерпол … Однією з причин, зокрема, є збільшення кола пошуку (підозрюваних – ред.) для того, щоб всебічно охопити не тільки Україну, а й весь світ", – повідомив М.Жуковіч.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Читайте: Тараса Познякова оголошено у всеукраїнський розшук

За його словами, слідчі не розголошують припущень щодо країни, де зараз можуть ховатися двоє підозрюваних.  

Читайте: Правоохоронці допитали власника гаража, в якому знайшли автомобіль Тараса Познякова

"Слідчий вважає, що необхідність оголошення їх в розшук по лінії Інтерполу є. А чи можуть вони бути в Росії або в якійсь європейській країні – це вже покаже міжнародний розшук", – повідомив він.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Варто відзначити, що Міжнародна організація кримінальної поліції Інтерпол оголосила в розшук підозрюваних у вбивстві львів’янина Тараса Познякова, який скористався послугою BlaBlaCar. Інформація про двох підозрюваних розміщена на сайті Інтерполу.

Нагадаємо, правоохоронці встановили двох підозрюваних у вбивстві Тараса Познякова. Ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців, і 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії, які оголошені в державний розшук.

Читайте також: