fbpx
Політика

Фракція «БПП» готова підтримати створення комісії з розслідування фактів політичної корупції, – Ігор Кононенко

Фракція «Блок Петра Порошенка» готова підтримати створення тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів політичної корупції.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав перший заступник голови фракції «БПП» Ігор Кононенко сьогодні на засіданні Погоджувальної ради парламенту.

Він зазначив, що на сьогоднішній день діє робоча група, яка напрацьовує законодавство щодо врегулювання питання офшорів і деоффшорізаціі.

Кононенко вважає, що найближчим часом в ВР надійдуть відповідні законопроекти.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Він зазначив: "Ми готові підтримати створення комісії по політичній корупції. Тому що питання знову ж таки не в тому, хто і чим володіє, а питання в тому, яким чином ці кошти витрачаються і чи сплачені з цих коштів в країні податки".

Кононенко додав, що "сьогодні ввечері ми надамо пропозиції щодо наших представників до цієї комісії. Якщо наша позиція буде підтримана, то ми завтра будемо за це питання голосувати".

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Як повідомлялося, фракція Радикальної партії минулого тижня блокувала трибуну парламенту з вимогою створення ТСК для розслідування офшорного скандалу, в якому нібито замішані високопоставлені особи України, в тому числі президент Петро Порошенко.  

Читайте: Радикальна партія продовжує збирати підписи за імпічмент Порошенко

Читайте також: