fbpx
Політика

Кабмін запустив «гарячу лінію» для підприємців

Кабінет міністрів України запустив «гарячу лінію» для підприємців. Як повідомляє прес-служба уряду, відтепер підприємці можуть подати скарги про зловживання або корупційні дії органів державної влади, а також озвучити пропозиції щодо поліпшення умов ведення бізнесу.

Дзвінки на «гарячу лінію» для підприємців будуть приймати фахівці Урядового контактного центру в робочі дні з 9 до 18 годин (п’ятниця – до 16.45). У вихідні та святкові дні з 18 години до 9 ранку дзвінки переадресовуються фахівцям основної урядової «гарячої лінії». Зателефонувати на «гарячу лінію» для підприємців можна за номером 0 800 503 045.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Відзначимо, раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зазначав, що введення «гарячої лінії» для малого та середнього бізнесу допоможе виявляти порушення і зловживання в сфері підприємницької діяльності, швидко реагувати на скарги та захищати українських підприємців.

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: