fbpx
Шоу-бізнес

Боса Джулія Робертс шокувала Каннський кінофестиваль 2016

Голлівудська актриса Джулія Робертс шокувала весь бомонд, який зібрався на презентацію фільму з її участю «Фінансовий монстр» в рамках Каннського кінофестивалю 2016. Зірка порушила продуманий до найменших деталей за роки проведення фестивалю дрес-код, з’явившись на червоній доріжці босоніж. Спочатку ніхто і не підозрював, що під розкішним чорним платтям з глибоким декольте Джулія Робертс абсолютно боса. Свої ступні вона продемонструвала, коли піднімалася по високих сходах Палацу фестивалів та конгресів на набережній Круазетт. Один з представників персоналу взяв її чорні туфлі на високих підборах і приніс до верхніх сходинок.

Навіщо Джулія Робертс зробила це, порушивши всі правила дрес-коду кінофестивалю? Одні вважають, що актриса спеціально зняла взуття, побоюючись спіткнутися на сходах. Інші стверджують, що таким чином вона хотіла привернути до своєї персони увагу преси і стати найбільш обговорюваною персоною Каннського кінофестивалю 2016.

Читайте: На Каннському кінофестивалі 2016 почав роботу Український павільйон

Але є і такі, хто у вчинку Джулії Робертс побачив протест проти каннського етикету. Адже багато хто пам’ятає минулорічний скандал, який виник між керівництвом фестивалю і декількома актрисами, які проміняли високі підбори на зручні туфлі на низькому ходу. Красунь, які наважилися порушити негласні правила етикету, керівництво зовсім не пустило на червону доріжку. Це викликало небувалий резонанс в пресі, і керівництво фестивалю пообіцяло переглянути «правило високих підборів».

Читайте також: