fbpx
Футбол

Романа Зозулю може бути дискваліфіковано на один рік

Вчорашній матч Кубка України «Зоря» – «Дніпро» закінчився скандалом. Нагадаємо, що луганський клуб виграв з рахунком 2:0, і тепер зустрінеться у фіналі з донецьким «Шахтарем».  

На останніх хвилинах матчу суддя призначив штрафний у ворота «Дніпра», після якого Тотовіцькій забив переможний м’яч. Це рішення викликало бурю емоцій у гравців дніпропетровців, особливо у Романа Зозулі.  

Форвард «Дніпра», який пропускав матч через дискваліфікацію, вибіг на поле після фінального свистка і почав щось доводити суддівській бригаді. У підсумку Роман Зозуля навіть вдарив арбітра зустрічі, після чого почалася бійка між гравцями і персоналом команд.  

Роман Зозуля вже встиг вибачитися за свою поведінку: «Хочу вибачитися перед всіма футбольними вболівальниками України за свою агресивну поведінку по закінченню матчу "Зоря"-"Дніпро"! Усвідомлюю, що ніякі емоції не можуть виправдати мої дії після фінального свистка».  Однак, тепер форварду «Дніпра» загрожує дискваліфікація на один рік за «застосування фізичної сили проти офіційної особи після закінчення матчу».  

Ключову роль може зіграти запис арбітра в звіті про гру.

Читайте також: