fbpx
Шоу-бізнес

Кіркоров висловився про виключення Стоцької з журі «Євробачення 2016»

Перед першим півфіналом «Євробачення 2016» співачку Анастасію Стоцьку виключили зі складу журі конкурсу від Росії за порушення правил. Виконавиця, дізнавшись про це, не так переживала про себе, скільки боялася дискваліфікації Сергія Лазарєва, що представляє в цьому році Росію. Благо, все обійшлося. Але ця історія залишила в душі співачки неприємний осад. Анастасія Стоцька подумувала навіть викреслити назавжди зі свого життя соціальні мережі. Але потім передумала.

Читайте: Сергій Лазарєв просить фанів підтримати його в фіналі «Євробачення 2016»

Підтримати співачку вирішив її друг Філіп Кіркоров. Король російської естради порадив виконавиці не переживати, адже в житті часто трапляються різного роду неприємності. Але це робить людей сильніше і розумніше. Філіп Кіркоров навіть припустив, що співачці передалася його нещаслива карма.

«Всяке буває, таке могло статися з кожним, але попалася саме ти (мабуть, моя скандальна карма передалася і тобі, ти ж моя учениця;)! І це пройде! Люди бувають різні, і злі, і добрі. Не ображайся на них! Згадай всі мої історії, коли і мені було прикро від несправедливості. Проте, живу, співаю пісні, танцюю, ставлю нові шоу. Назло ворогам і на радість друзям – останніх у нас з тобою набагато більше! Тримайся! Через тиждень ніхто і не згадає цей випадок в твоїй біографії!»- написав Філіп Кіркоров у своєму блозі.

Читайте також: