fbpx
Шоу-бізнес

Сергій Лазарєв просить фанатів підтримати його в фіналі «Євробачення 2016»

Російський виконавець Сергій Лазарєв за результатами першого півфіналу потрапив в десятку фіналістів, які 14 травня будуть боротися за перемогу в конкурсі «Євробачення 2016».

Після конкурсу Сергій Лазарєв опублікував в своєму Instagram відеозвернення, в якому подякував фанам за підтримку і попросив підтримати його в фіналі.

"Друзі!!! Так!! Урааааа! Ми в фіналі !!! Величезне спасибі всім, хто переживав, підтримував в Росії, в Європі, в усьому світі! Всім, хто писав в соцмережах, дзвонив, відправляв смс, голосував! Ваша підтримка окрилює!! Дякую!! Я шалено щасливий! Попереду фінал! Я сподіваюся, що вам сподобалися наша пісня і номер, і ви підтримаєте нас ще раз 14 числа в фіналі!!! Люблю вас!", – сказав виконавець.

А тим часом за долю Сергія Лазарєва на конкурсі «Євробачення 2016» дуже переживала російська виконавиця Анастасія Стоцька. Напередодні першого півфіналу її виключили зі складу журі від Росії за те, що вона вела Periscope-трансляцію головної репетиції «Євробачення 2016» і публічно заявила, за кого віддасть свій голос. А це є порушенням правил конкурсу. Після цього інциденту Анастасія Стоцька боялася, що Сергія Лазарєва взагалі можуть дискваліфікувати. Але все обійшлося.

"Я дуже переживала за Сергія, що його можуть дискваліфікувати через дурницю, і зараз я видихнула і рада, що його не торкнулися санкції. Йдеться не про мене, а про Сергія, що представляє Росію. Я вболіваю за нього, він гідний першого місця", – заявила співачка.

Сергій Лазарєв – You Are The Only One (відео):

Читайте також: