fbpx
Шоу-бізнес

«Океан Ельзи» дасть безкоштовний концерт в Маріуполі

Група «Океан Ельзи» готується до нового світового турне, але спочатку музиканти дадуть концерти в рідній Україні. Першими почути кумирів випала честь маріупольцям. Більш того, концерт «Океану Ельзи» в Маріуполі буде абсолютно безкоштовним. Про це музиканти повідомили на своїй сторінці в Facebook. Безкоштовний концерт відбудеться 17 травня в спортивному комплексі «Іллічівець».

Читайте: Гурт «Океан Ельзи» представила новий кліп на пісню «Не йди» (ВІДЕО)

«На виступ, який відбудеться 17 травня в спортивному комплексі "Іллічівець", запрошуються всі жителі міста. Вхід вільний! Зал спортивного комплексу вміщує понад 15 000 осіб. Щоб всі меломани без поспіху могли потрапити в зал, двері будуть відкриті, починаючи з 18.00. Спеціально для тих, хто, можливо, не потрапить всередину, на площі біля СК "Іллічівець" буде встановлений великий екран з прямою трансляцією виступу, щоб всі бажаючі стали гостями концерту ОЕ», – повідомили учасники «Океану Ельзи».

Музиканти обіцяють заспівати не лише відомі хіти, а й вперше публічно презентувати кілька композицій з нового, дев’ятого, альбому, який вийде найближчим часом.

Відзначимо, восени 2015 року маріупольці записали відеозвернення, в якому попросили океанівців приїхати з концертом в їхнє рідне місто. Таким чином, Маріуполь відкриє нове світове турне групи «Океан Ельзи».

Після Маріуполя музиканти виступлять на стадіонах у Вінниці (21 травня), Дніпропетровську (28 травня), Харкові (4 червня), Сумах (8 червня), Львові (11 червня), Києві (18 червня) і Одесі (25 червня). У цих містах концерти вже будуть платними.

Читайте також: