fbpx
Політика

Рефат Чубаров відреагував на заборону кримськотатарського прапора на “Євробаченні”

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров не вірить в те, що організатори "Євробачення 2016" ввели заборону на демонстрацію кримськотатарського прапора. На думку політика, організатори лише впорядкували використання прапорів.

"Журналісти з ранку обривають телефон, а я в роумінгу … Відповідаю лише на дзвінки тих, кого знаю … питання одне: "Як Ви ставитеся до того, що організатори "Євробачення" заборонили демонструвати кримськотатарський прапор?"

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Відповідаю: "Розставляйте правильно акценти. Організатори Євробачення впорядкували використання прапорів, залишивши можливість лише для демонстрації державних прапорів країн-учасниць даного конкурсу ….", – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Чубаров впевнений, що організатори пісенного конкурсу прагнуть максимально уникнути перешкод, які можуть виникнути внаслідок політизації Кремлем даного конкурсу.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

"Висновок: давайте зосередимося на підтримку виступу Джамали голосами жителів в країнах-учасницях конкурсу", – резюмував глава Меджлісу.

Нагадаємо, що на конкурсі "Євробачення 2016" Україну представить співачка Джамала, яка виросла в Криму.

Читайте також: