fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак порівняла Москву з пеклом

Днями російська телеведуча Ксенія Собчак прокаталася на велосипеді по вечірній Москві. Але така прогулянка залишила неприємний осад в душі теледіви. У своєму Instagram Ксенія Собчак поскаржилася на жахливу екологію в столиці, а також відсутність інфраструктури для велосипедистів. У цьому плані Москва – справжнє пекло, заявила телеведуча.

«Ну що ж, друзі, сьогодні і мені відкрився портал в пекло під назвою "Москва Велосипедна". Мабуть, є речі у всесвіті, недоступні моєму блондинистому розуму … Я, звичайно, доїхала на велосипеді, не розвалилася, але навіщо взагалі кудись приїжджати, якщо в результаті ти спітнілий, брудний і весь у сажі?! У нас місто із зовсім не велосипедною екологією», – написала вона.

Також Ксенія Собчак поскаржилася на непродуману підготовку в центрі Москви до параду на 9 травня. Під час репетицій більшу частину міста перекривають, що викликає невдоволення у мешканців столиці.

«Чому, чому репетицію параду треба проводити, перекриваючи всю Москву з 19.00 до 02.00, а не з 00.00 до 06.00?», – задалася питанням Ксенія Собчак.

Судячи з відгуків, ці проблеми хвилюють багатьох городян, які в коментарях також скаржилися на незадовільну ситуацію в Москві.

Читайте також: