fbpx
Кінотеатри

Хоакін Фенікс може виконати роль Ісуса Христа

Актор Хоакін Фенікс («Гладіатор», «Вона») отримав пропозицію знятися у фільмі «Марія Магдалина». Зокрема, йому запропонована роль Ісуса Христа. При цьому слід зауважити, що головною героїнею фільму буде сама Марія Магдалина, роль якої вже отримала актриса Руні Мара.  

Зйомки стрічки повинні стартувати вже цього літа, а її прем’єра – в 2017 році. За постановку відповідає режисер Гарт Девіс.  

Крім того, Хоакину Феніксу запропонована роль у вестерні «Брати Сістерс», заснованому на однойменному романі Патрік Девітт. Постановкою стрічки займатиметься французький режисер Жак Одіар, для якого фільм стане англомовним дебютом.  

Події роману розгортаються в Каліфорнії в 1851 році. У центрі сюжету історія двох братів, Елая і Чарлі, які направляються в Сан-Франциско за завданням вбити якогось Херманна Керміта Ворма. Наздогнавши його, вони дізнаються, що той розробив хімічну формулу, що дозволяє знаходити золоті поклади. У підсумку, замість того, щоб вбивати Ворма, брати вирішують скористатися його знаннями, щоб збагатитися.

Читайте також: