1/2 фіналу Ліги Європи. “Шахтар” приймає “Севілью”. Анонс та прогноз на матч

28 квітня на стадіоні "Арена Львів" у Львові відбудеться перший півфінальний матч Ліги Європи між "Шахтарем" і "Севільєю". Зустріч розпочнеться о 22:05 за київським часом. Пряма трансляція матчу "Шахтар" – "Севілья" буде доступна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1".

Іспанська команда виграла останні два турніри Ліги Європи, проте в цьому сезоні "Севілья" грає не дуже вдало. Так, андалусійці дійшли до півфіналу турніру, але їхня гра вже не здається такою ідеальною, як раніше. Для "Севільї" перемога в Лізі Європи дуже важлива, бо вона подарує команді путівку в Лігу чемпіонів на наступний сезон.

Для "Шахтаря" турнір складається якось занадто просто. Якщо раніше "гірникам" доводилося "розриватися" на два турніри (УПЛ і Лігу Європи), то зараз вони можуть віддати всі сили європейському турніру, адже на внутрішній арені вони вже точно будуть другими 

 

Орієнтовні склади команд:

Related Post

"Шахтар": Пятов; Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі; Степаненко, Малишев, Марлос, Коваленко, Тайсон; Феррейра

Не зіграють: Азеведо (коліно), Фред (дискваліфікація)

"Севілья": Давид Сорія; Коке, Каррісу, Колодзейчак, Ескудеро; Н’Зонзі, Крихов’як; Коноплянка, Банега, Крон-Делі; Гамейро

Не зіграють: Рамі (пах), Тремулінас (розтягнення задньої поверхні стегна), Рейес (апендицит), Вітол (розтягнення задньої поверхні стегна)

Прогноз на матч "Шахтар" – "Севілья" від ІА "Новини світу": 3:1

Leave a Comment