fbpx
Політика

Шкіряк: “Немає потреби вводити в Одесу додаткові сили Нацгвардії”

Радник глави МВС Арсена Авакова Зорян Шкіряк прокоментував ситуацію, що склалася в Одесі напередодні 2 травня. Нагадаємо, що в цей день в місті пройдуть заходи, присвячені річниці трагічних подій в Будинку профспілок.

«Потрібно припинити істерику напередодні 2 травня. Зараз сил і засобів підрозділів Національної гвардії і Нацполіціі в Одесі досить, щоб впоратися з будь-якими викликами. Ситуація під контролем. У разі провокацій з боку проросійських, антидержавних деструктивних сил і спроб дестабілізувати ситуацію в місті, правоохоронці відреагують жорстко і припинять безлади. Поліція і Нацгвардія діють в чіткій координації з підрозділами СБУ. Тривають контртерористичні заходи», – пише Шкіряк на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За його словами, на сьогоднішній день немає необхідності вводити в місто додаткові сили Нацгвардії.

«Такі накази до нас не надходили. У разі виникнення ситуацій для посилення вистачить наявного особового складу. Не дивно, що деякі чиновники беруть на себе ще й функції Головнокомандувача. Напевно, комусь варто думати не тільки про політику, а й про проблеми жителів регіону. Хоча, можливо йому просто щось наснилося. Без коментарів», – додав Шкіряк, коментуючи недавню заяву губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

Читайте також: