fbpx
Політика

Індонезія ввела безвізовий режим з Україною

Міністерство закордонних справ Індонезії повідомило про введення в дію указу президента Індонезії, який скасовує необхідність наявності віз для короткострокових візитів в країну. Відповідну інформацію оприлюднила прес-служба МЗС України.  

Згідно з указом президента Індонезії, безвізовий режим вводиться щодо власників звичайних, службових і дипломатичних паспортів, які здійснюють короткострокову поїздку в Індонезію, до 30 днів.  

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

У той же час безвізовий режим не поширюється на тих, хто приїжджає в країну в якості журналіста.  

«Українці можуть подорожувати в Індонезію без віз з метою туризму, відвідування сім’ї, для здійснення обміну в галузі мистецтва і культури, виконання короткострокових урядових посадових обов’язків, проведення лекцій і семінарів, відвідування нарад головних офісів або філій міжнародних компаній, транзиту в інші країни», – йдеться в повідомленні відомства.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Також наголошується, що для отримання дозволу на перебування в Індонезії громадяни України повинні пред’явити паспорт, дійсний як мінімум ще 6 місяців з моменту прибуття в країну, а також зворотні квитки або квитки в іншу країну.

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: