fbpx
Шоу-бізнес

Анастасія Приходько офіційно відмовилася від пісні «Мамо»

Українська виконавиця Анастасія Приходько нещодавно заявила про рішення кардинально змінити імідж і репертуар. Відтепер співачка виконуватиме виключно пісні українською мовою, а також буде писати до них музику і тексти. Слідом за цим рішенням Анастасія Приходько оголосила нове – вона офіційно відмовилася від пісні «Мамо» Костянтина Меладзе, з якої виконавиця представляла Росію на «Євробаченні 2009».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«З цього моменту я офіційно відмовляюся від пісні «Мамо». Я більше її не буду співати на виступах. Це я зрозуміла на концерті в Кузнецовську. Я просто її викреслила, коли складала програму. Чому? Тому що я представляла з цією піснею Росію, і для мене ця пісня втрачена назавжди. Я її більше не відчуваю, не розумію, а обманювати вас і видавати фальшиві емоції не можу!», – написала Анастасія Приходько у своєму Facebook.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Також вона повідомила, що мріє відродитися як самодостатня українська виконавиця. А для цього їй потрібна підтримка народу, яку вона вже відчула під час концертного туру по Україні.

Читайте також: