Названі причини, чому Савік Шустер не зможе працювати в Україні

У Державній службі зайнятості України пояснили рішення анулювати дозвіл на роботу в країні відомому телеведучому Савіку Шустеру.

Як з’ясувалося, справа тут у кримінальному провадженні щодо Шустера.

Related Post

«Отже, дозвіл на застосування роботодавцем праці громадянина Канади Шустера було анульовано на підставі того, що документи, подані роботодавцем, містили недостовірні дані. Зокрема, в документах відсутня інформація про проведення стосовно громадянина Канади Шустера кримінального провадження, що є підставою для відмови в продовженні дозволу.

При цьому звертаємо увагу на той факт, що в довідці, виданій Міністерством внутрішніх справ України, взагалі відсутня будь-яка інформація про наявність чи відсутність здійснення кримінального провадження стосовно громадянина Канади Шустера. Таким чином, варто підняти питання про належне виконання Міністерством внутрішніх справ України своїх завдань і функцій.

Разом з тим, вважаємо неприпустимою поведінку Шустера, ряду громадян України і народних депутатів України, які 26 квітня 2016 року з 15:00 заблокували роботу Київського міського центру зайнятості», – свідчить повідомлення на сторінці відомства в Facebook.

Leave a Comment