fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за 25 квітня 2016 року

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за 25 квітня.

Росія забезпечила терористів черговою партією танків

Росія продовжує поставки військової техніки зі своєї території бойовикам на Донбас. Про це повідомляє Головне управління Міноборони України.

Як зазначили у відомстві, 23 квітня в Харцизьк на залізничних платформах були доставлені шість танків Т-72. Також силовики констатують той факт, що морально-психологічний стан військовослужбовців 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) і 2-го армійського корпусу (Луганськ) ВС РФ як і раніше залишається на низькому рівні.

Порошенко представив нового командувача Військово-морських сил ЗСУ

Президент Петро Порошенко представив нового командувача Військово-морських сил ЗСУ. Ним став генерал-лейтенант Ігор Воронченко, який останнім часом був виконуючим обов’язки командувача ВМС ЗСУ.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

"Після консультацій з секретарем Ради національної безпеки і оборони України, міністром оборони і начальником Генерального штабу ЗСУ, я прийняв рішення погодити вашу кандидатуру. Ми даємо певний час для того, щоб ви могли проявити свої найкращі якості", – повідомляє прес-служба глави держави .

Володимир Гройсман розповів про перший тиждень роботи на посаді прем’єр-міністра

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман оприлюднив на своїй сторінці в Facebook відеозвернення, в якому розповів про перші результати роботи нового уряду, якій він очолив.

За його словами, Кабінет міністрів в першу чергу був зосереджений на термінових, антикризові заходи. Так, наприклад, уряду вдалося розблокувати питання поставок ліків для онкохворих, поставок міжнародних організацій, а також прийняти рішення, спрямовані на руйнування монополії на ринку ліків.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Огляд матчів 23-го туру УПЛ

В Україні пройшли матчі 23-го туру Прем’єр-ліги, за підсумками яких визначився чемпіон країни. Їм стало київське «Динамо», яке скористалося помилкою «Шахтаря» в грі з «Чорноморцем» (1:1). Таким чином, за три тури до кінця чемпіонату став відомий переможець УПЛ сезону 2015/2016.

США виділять 4 мільйони на реформування української митниці

Сполучені Штати Америки виділять Україні 4 мільйони доларів для залучення міжнародних радників, які зможуть впровадити на українській митниці сервіс високої світової якості.

Про це 25 квітня повідомив міністр фінансів України Олександр Данилюк.

Читайте також: