fbpx
Музика

До річниці аварії на ЧАЕС ONUKA випустила новий кліп «1986» (ВІДЕО)

У тридцяту річницю аварії на Чорнобильській АЕС група ONUKA презентувала новий кліп на пісню «1986». У ньому музиканти використали фрагмент телефонної розмови диспетчерів в перші хвилини після вибуху четвертого енергоблоку на ЧАЕС. Кліп на пісню «1986» наскрізь пронизаний символами у вигляді тварин, які один за одним з’являються на темному тлі.

Читайте: Замість зони відчуження з’явиться Чорнобильський заповідник, – Порошенко

«Мені здається, проблема Чорнобиля як і раніше дуже актуальна, незважаючи на те, що в суспільстві і в ЗМІ вона давно відійшла на периферію. По-справжньому пам’ятають про це тільки люди, яких це торкнулося особисто, ті, хто втратив своїх близьких або був змушений переїхати з рідного дому. Якщо ONUKA своєю музикою зможе нагадати про цю надзвичайно важливу в нашій історії подію і змусити людей по-новому поглянути на неї, я буду щаслива», – написала фронтвумен групи Ната Жижченко в Facebook.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Читайте: ONUKA презентувала новий кліп на пісню Vidlik (ВІДЕО)

Також вона зізналася, що регулярно їздить в зону відчуження, оскільки вважає її ідеальним місцем для натхнення. «Я регулярно їжджу в зону відчуження, і це місце, чесно кажучи, для мене є одним з кращих на Землі. Я завжди відчуваю там особливий прилив натхнення, до мене приходять нові ідеї, а емоції і враження, отримані під час чергової вилазки, ще довго підгодовують і дають поживу для роздумів», – написала Ната Жижченко.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

ONUKA – "1986" (відео):

Читайте також: