fbpx
Новини світу

Дизайнера весільної сукні Кейт Міддлтон звинуватили в плагіаті

Через весільне вбрання Кейт Міддлтон у Великобританії розгорівся справжній скандал. Британський дизайнер Крістін Кендалл звинуватила модний будинок Alexander McQueen, який створив весільну сукню нареченої принца Вільяма, в плагіаті. Більш того, вона подала в суд на модний будинок і вимагає від нього 500 тисяч фунтів компенсації, повідомляє видання People.

Крістін Кендалл стверджує, що модний будинок використовував її ескізи при створенні шлюбного вбрання Кейт Міддлтон. Більш того, вона згадала, як відправляла свої начерки в Букінгемський палац, і за три місяці до весілля отримала лист, в якому королівська сім’я дякувала дизайнеру за розробки. У той же час у модному будинку Alexander McQueen дивуються через гучні заяви Крістін Кендалл і спростовують її слова.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Сара Бертон, яка створила весільну сукню Кейт Міддлтон, ніколи не бачила роботи або ескізи місіс Кендалл до того, як дизайнер до нас звернулася приблизно через 13 місяців після весілля», – заявили представники Alexander McQueen.

Представник монаршого сімейства також запевнив ЗМІ, що Кейт Міддлтон ніколи не бачила ескізи Крістін Кендалл.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Нагадаємо, весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма відбулася 29 квітня 2011 року. Після торжества вінчальний наряд нареченої був виставлений на огляд в Букінгемському палаці, де привернув рекордні 680 тисяч відвідувачів. А через два дні після весілля, в Китаї почали продавати копії весільного плаття Кейт Міддлтон.

Читайте також: