fbpx
Шоу-бізнес

Проект «Єва Бушміна» припинив своє існування

Проект «Єва Бушміна» припинив своє існування. Відтепер екс-солістка «ВІА Гри» і учасниця «Фабрики зірок» буде виступати під іншим сценічним ім’ям – LAYAH. Про це співачка повідомила в своєму мікроблозі, назву якого, між іншим, вона теж змінила на LAYAH.

«Єва Бушміна – штучно створений персонаж і прийшов час з ним попрощатися. Я хочу бути зі своїм глядачем справжньою. Мене звати Яна. Всередині я кардинально інша і мені хочеться, щоб глядач це зрозумів і прийняв мене, мою творчість і світовідчуття. Тепер моя музика звучатиме під ім’ям LAYAH», – повідомила артистка.

Також Яна відзначила, що її нове сценічне ім’я LAYAH в перекладі з санскриту означає «розчинення». У практиці йоги цей процес відбувається, коли душа позбавляється від подвійності.

«Необхідно відійти від подвійного враження, яке створив псевдонім «Єва Бушміна», і почати новий шлях під ім’ям LAYAH, в якому я повністю розчиняюся і відчуваю себе справжньою», – підкреслила новоспечена LAYAH. У своєму блозі в YouTube співачка презентувала фрагмент пісні в новому сценічному образі.

Хоча шанувальники відзначили, що їм імпонує стара і звична Єва Бушміна.  

LAYAH (відео):

Читайте також: