fbpx
Новини світу

Головні новини світу та України за тиждень (18 – 24 квітня 2016 року)

Інформаційне агентство «Новини світу» пропонує вашій увазі підбірку головних новин за тиждень (18 – 24 квітня 2016 року).

Пішов з життя американський співак Прінс

Помер американський співак Прінс Роджерс Нельсон. Співакові було 57 років. Тіло музиканта виявили в його будинку в Міннеаполісі рано вранці у четвер, 21 квітня. Точна причина смерті поки не встановлена. Поліція проводить розслідування інциденту. Так TMZ уточнює, 15 квітня співакові знадобилася термінова медична допомога, коли він летів на літаку. Пілотові довелося здійснити аварійну посадку. Представники Прінса тоді відзначили, що він бореться з грипом.

В патрульній поліції прокоментували ДТП на Дорогожичах

Патрульні на вулиці Олени Теліги в Києві здійснювали поворот в забороненому місці і наїхали на пішохода. Про це повідомив начальник Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

"На вулиці Олени Теліги патрульні отримали виклик і здійснювали лівий поворот в забороненому місці, в результаті – допустили наїзд на пішохода. Пішохід отримав травми, йому надали першу медичну допомогу і відвезли в лікарню швидкої медичної допомоги. Сьогодні вранці надійшло повідомлення, що, незважаючи на зусилля лікарів, жінка померла в лікарні", – розповів Е.Жуков.

Володимир Гройсман провів перше засідання Кабміну на посаді прем’єра

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 20 квітня провів перше засідання нового Кабінету міністрів, в ході якого озвучив головні завдання уряду. У їх числі опинилися боротьба з корупцією, економічне зростання та інше.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Наші пріоритети незмінні – підвищення якості держуправління, забезпечення макрофінансової стабільності, відновлення економічного зростання. Один з пріоритетів – подолання корупції», – сказав він.

Порошенко: "Савченко тимчасово припинила голодування"

Засуджена в РФ українська льотчиця і депутат Надія Савченко погодилася тимчасово припинити голодування.

19 квітня про це повідомив президент України Петро Порошенко. Нагадаємо, що сьогодні глава держави поспілкувався з Савченко по телефону.

Сьома хвиля мобілізації поки не потрібна, – Степан Полторак

У Міністерстві оборони поки не бачать гострої необхідності в проведенні сьомий хвилі мобілізації.

Про це сьогодні в інтерв’ю журналістам в Києві заявив міністр оборони України Степан Полторак.

Читайте також: