fbpx
Шоу-бізнес

«Голос країни 6». Учасник з Домінікани Антоніо Гомез Круз заспівав для Тіни Кароль

На шоу «Голос країни 6» тривають вокальні змагання. З двох учасників, які виходять на ринг, їх зоряний наставник повинен вибрати того, хто є більш достойним і сильнішим. Коли на сцену вийшли підопічні Потапа Антоніо Гомез Круз і Тетяна Амірова і заспівали «Ти подобаєшся мені», ні у кого не було сумнівів, що наставник пропустить до наступного раунду колоритного хлопця з Домінікани. Тіна Кароль, Іван Дорн та Святослав Вакарчук в один голос заявили, що Антоніо Гомез Круз заспівав набагато краще і саме він гідний місця в фіналі. Але Потап був непохитний. Він залишив у шоу «Голос країни 6» Тетяну Амірова, заявивши, що у неї ще величезний потенціал і нерозкритий до кінця талант.

Тіна Кароль категорично не хотіла, щоб колоритний виконавець покинув шоу просто так. Наостанок вона попросила Антоніо виконати для неї якусь пісню.

«Антоніо, я дійсно розраховувала, що ви будете співати в проекті ще довго. Але, якщо вже склалася така ситуація, тоді заспівайте для мене, будь ласка», – попросила Тіна Кароль.

Не довго думаючи, вокаліст зі сльозами на очах виконав Besame mucho.

Виступ артиста зворушив суддю, і вона аплодувала йому стоячи. Відзначимо, Антоніо Гомес Круз родом з Домінікани, де він був справжньою зіркою. Одного разу хлопець, виступаючи в готелі, закохався в туристку родом з України. Заради коханої він кинув все і переїхав разом з нею до Києва. Тепер Антоніо Гомес Круз виступає в клубах і ресторанах, не залишаючи надії колись стати справжнім артистом.  

Антоніо Гомез Круз і Тетяна Амірова і заспівали «Ти подобаєшся мені» (відео):

Читайте також: